top of page

A férfi ruhatár alapdarabjai 3

Ez a cikk a befejező rész a férfi ruhatárról. A cikkek a teljesség igénye nélkül készültek, céljuk, hogy segítséget nyújtsanak fiatal férfiak ruhatárának összeállításához, illetve az "öreg rókák" ruhatárújításához.

Kiegészítők

Sokan nem is tudják, mennyire fontosak ezek. A jó kiegészítők egyedivé és változatossá teszik megjelenését, akár munkába indul vagy barátaival találkozik.

Övek

Vásároljon olyan bőrből készültet, amely színben illik az elegáns cipőjéhez. Ha az öv illik a cipőhöz, bármelyik nadrágjával felveheti őket.

Ezen felül a sportcipőjéhez illőt is szerezzen be.

Nyakkendő és díszzsebkendő

A nyakkendő szintén olyan fontos, mint a minimum egy darab öltöny és elegáns cipő. Válasszon visszafogott színű, esetleg mintás darabot.

Az eleganciát fokozhatja, ha a nyakkendő színeihez hasonló díszzsebkendőt is beszerez mellé. Ha egyszínű nyakkendőt visel, a nyakkendő színével azonos színű mintás díszzsebkendőt válasszon.

Bizonyos eseményeken a dress code megköveteli az elegancia jegyében, de hétköznapon zakóját is feldobhatja vele.

Egyszínű nyakkendő, megegyező színű kockás díszzsebkendővel

Mintás nyakkendő, a minta színével egyező, egyszínű díszzsebkendővel

Táska Szintén munkahelyfüggő, ha minden nap öltöny visel, a cipőjéhez és övéhez illő bőrtáskát válasszon. Ez lehet a klasszikus aktatáska fazon, laptoptáska, de akár egy divatosabb darab is. A szabadidejében a ruhatárához illő, sportosabb táskát is beszerezhet. Akár olyat is, amiben belefér a hétvégi utazáshoz szükséges váltóruha és tisztálkodószett.

Aktatáska modern stílusban

(forrás: zara)

Bőr notebook táska (forrás: zara)

Sál Manapság a férfiak körében is divat a sál, évszaktól függetlenül. Ha biztosra akar menni, válasszon semleges színt, tónusban a ruhatárához illőt.

Ékszerek A minőségi karóra fontos kiegészítője az üzletembereknek. Válasszon időtálló fazont, ami nem túl feltűnő. A legtöbb férfi a karikagyűrűjén kívül nem visel ékszert. Ez teljesen egyéni dolog, ha Ön üzletember, kerülje a robusztus feltűnő ékszereket.

Elegáns bőrszíjas óra (forrás: rado.com)

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page