top of page

A férfi ruhatár alapdarabjai 2

A teljesség igénye nélkül folytatjuk cikkünket a férfi ruhatár alapdarabjairól.

Reméljük, hogy tippjeink segítenek Önnek frissíteni, lecserélni vagy megalapozni a ruhatárát.

Sportzakó vagy blézer

A sportzakó többnyire barnás, meleg árnyalatú, illetve kockás mintás szövetből készül, teljes béléssel. Jellemzően tavaszi, őszi viselet.

Szövetnadrággal és inggel elegáns, farmerral és pólóval lezser öltözet.

A blézer jellemzően sötétkék (sötétszürke, ritkán fekete) szövetből készül, fém gombokkal. Ez is lehet teljesen bélelt, de a nyárra szánt darabok félig béleltek.

Kissé formális, de hordható farmerrel, bár ehhez inkább ing viselését ajánljuk. Szintén hordható szövetnadrággal.

Sportzakó, V-nyakú pulóverrel és farmerral (forrás: pinterest.com)

Pulóver A V-nyakú változat beszerzését javasoljuk, inggel és nyakkendővel öltöny alá is felveheti, a lényeg, hogy egyszerű legyen, semleges színben (szürke, sötétszürke, vagy a szezon divatszínével megegyező).

Kabát Őszre, illetve szabadidős öltözéknek a bőrkabátot ajánljuk. Ne legyen hosszú, de túl rövid sem. Ez hordható pólóval, inggel és a semleges színű pulóverével is. Téli kabátnak egy körülbelül térdig érő szövetkabátot javasolunk, szintén semleges színben (ahhoz bármilyen szín jól megy). Érdemes pénzt szánni rá, mert ha megfelelően tárolja, és helyesen tisztíttatja, évekig melegítheti Önt a hideg napokon.

A képen Bradley Cooper látható sportosan elegáns szettben

Barna szövetkabát, sállal, öltönnyel hordva (forrás)

Cipő Az elegáns cipő olyan fontos a ruhatárában, mit a legalább egy darab öltöny. Sosem lehet tudni mikor lesz rá szüksége. Erre is érdemes pénzt szánni, mindenképpen bőrből készültet vegyen, (előny ha a talpa is bőr, hiszen azt lehet javíttatni) mert a megfelelő gondozással ez is évekig szolgálja majd. Amennyiben nap mint nap elegáns és öltönyben jár, érdemes a fekete mellett egy barnát is beszereznie. Szabadidejében viselhet sportos cipőt. Ez szinte bármilyen színű lehet (szürke, barna, fekete, sötétkék,...), Ha beszerez hozzá egy ugyanolyan színű övet, szinte minden szettjéhez felveheti majd. Itt is áll a minőségi kérdés, erre is szánhat több pénzt, hiszem egy bőrcipő sokáig cipő marad.コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page